ETTER KATEGORI

KUNDESERVICE

Jon Skogstads vei 18 G

Trondheim

© 2018 Day by Silbear

  • Facebook - Grå Circle
  • Twitter - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle
  • Tumblr - Grå Circle
  • Pinterest - Grå Circle

Vi sender til Sverige, Danmark og Norge

Hvorfor selger vi undertøy?

Day by Silbear

 

Er du i humør til å pynte deg litt ekstra? Da kan vi friste med undertøy for han eller henne i 100 % ekte Mulberry silke. Eller hva med en lekker nattkjole i utsøkt sateng og blonde? Topp det hele med et par lekre strømper i nylon og blonder, og du vil føle deg verdsatt fra innerst til ytterst.

Day By Silbear har satt sammen en kolleksjon av klær, undertøy og nattplagg som føles behagelige mot huden. Huden er vårt største sanseorgan, derfor har vi brukt lang tid på å finne frem til klær og plagg laget av behagelige materialer som bomull og silke.

I vår kolleksjon av klær for kvinner kan vi tilby lekkert utvalg i alle størelser. Vi har et godt utvalg i plus size.

Vi har også et godt utvalg av klær til menn. Har du behov for en boxershorts med ekstra god støtte og passform? Vi har fokus på sporty tøy for han til bruk i hverdagen. 

Day By Silbear holder til i Trondheim og foreløpig består teamet vårt av Silje Marita og Bjørn Henrik. Vårt langsiktige mål er at vår kolleksjon av undertøy og klær skal leve opp til kvalitetsstempelet «Made in Norway», og både design og produksjon skal foregå i Norge.

Vi vil at du skal finne de beste plaggene for din komfort, og undertøy som passer til din kroppsform. Vi svarer på alle spørsmål, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi ønsker å gi deg en unik service ved kjøp av vårt utvalgte tøy!

Ønsker du mer informasjon om vår forretningsidé? Klikk her.

Legg igjen en beskjed til oss

FOR DAMER

FOR HERRER