ETTER KATEGORI

KUNDESERVICE

Jon Skogstads vei 18 G

Trondheim

© 2018 Day by Silbear

  • Facebook - Grå Circle
  • Twitter - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle
  • Tumblr - Grå Circle
  • Pinterest - Grå Circle

Vi sender til Sverige, Danmark og Norge

Vår foreløpig forretningsidé: 

Varene vi selger kjøper vi fra leverandører rundt omkring. Vi har satt sammen en kolleksjon, eller samling av klær, undertøy og nattøy for vår definerte målgruppe, damer og menn i alderen 18-50 år. Varene kjøpes hovedsakelig, men ikke utelukkende, fra asiatiske forhandlere. Vi kjøper stort sett i åpne markeder og har ikke eksklusive rettigheter til noen merker. Det kan være at du finner varene til andre priser andre steder. Sjekk gjerne på egenhånd.

Dette er vår første butikk og vi tar mye av det vi driver med her som læring. Butikken drives foreløpig hjemmefra. Bildet er fra vår stue. 

 

For våre kunder ønsker vi  å løse følgende problemer:

1. TIDEN: Istedenfor 3-5 uker leveringstid, kan vi i mange tilfeller tilby 3-6 dager. Vi har et lite varelager. 

2. STRESS: Det er tidkrevende for mange i 20-årene på grunn av skole, jobb, barn osv å finne attraktivt og rimelig tøy til seg selv eller sin kjære. Vi bruker mange timer på dette hver dag, og setter sammen en samling av fine klær som vi tilbyr dere. Vi har kunnskap.

3. RISIKO: vi må som butikk følge norsk lov, vi fjerner derfor våre kunders risiko knyttet til feil leveranser, feil størrelser, dårlig kvalitet, usikkerhet knyttet til å handle gjennom utenlandske forhandlere osv. Vi fjerner risikoen.

Vår langsiktige forretningsidé - fremtiden:

Foreløpig bærer dette preg av hobby for oss. Vi har ikke holdt på så lenge, butikken ble åpnet i februar 2018, men hovedinnsatsen skjedde fra september 2018. Vi må i løpet av året 2019 formalisere det dersom det ligger fortjeneste i dette. Det gjør det ikke foreløpig. Langt i fra. Vi har begge jobber ved siden av. Vi har ikke registrert Day by Silbear nettbutikk i Foretaksregisteret, men vi er varemerkeregistrert (Day by silbear + logo).

 

Som vi skriver på "Om oss": Vårt langsiktige mål er å produsere klær laget i Norge. For å dempe økonomisk risiko rundt oppstart så har vi importert plagg og testet de i det norske markedet på vår målgruppe. Da lærer vi hva dere vil ha og det er det dere vil ha vi ønsker å produsere :) Vi tror og jobber for at første egenproduserte kolleksjon kan være en realitet om et år eller to. Vi ønsker at det skal være "Made in Norway" eller "Innovated in Norway". Vi ønsker å skape arbeidsplasser. Kjøper du av oss er det klart - Du hjelper oss!

Still oss gjerne spørsmål eller kom med dine innspill.